Search

Weidevogel(s) nesten zoeken

Weidevogel(s) nesten zoeken

De aantallen weidevogels nemen al decennia in onrustbarend tempo af. Het handmatig zoeken van weidevogelnesten (om deze te beschermen) in het veld is niet alleen een enorme klus waar veel vrijwilligers voor nodig zijn, de kans dat je een nest over het hoofd ziet is hierbij erg groot. Met het zoeken via onze speciale warmtebeeld drones is niet alleen de zoeksnelheid zeer hoog.

DroneHouse helpt u graag bij het zoeken van weidevogel nesten.

weidevogelnest

Hoe werkt het

De drone van DroneHouse is uitgerust met een infrarood thermische warmtecamera. Met deze warmtebeeld camera kunnen we warmteverschillen vastleggen en daardoor van bovenaf zeer effectief ‘wild’ vinden. De drone met thermische warmtecamera is uitermate effectief voor het opsporen van de weidevogel nesten omdat we onder hoek van 90 graden loodrecht naar beneden kijken, de weidevogel nesten zitten vaak in diep gras en kunnen vanaf de zijkant vaak niet worden gespot. Met de warmtebeeld drone van boven af is de kans op succes significant groter.

Voordat we beginnen met zoeken maken we eerst een vliegplan van het desbetreffende veld. Op deze manier zoeken we systematisch het veld af zodat we zeker weten dat elke meter afgezocht is.

contact me

0
    0
    Your shopping cart
    Uw winkelwagen is leegTerug naar de website