Suche

Verleih

Een drone huren = kosten besparen

Wilt u regelmatig gebruik maken van drones en randapparatuur zoals camera’s? Maar niet vaak genoeg om ze zelf aan te schaffen? Dan is huren een prima alternatief.
Huurt u bij DroneHouse, dan bent u verzekerd van apparatuur die voldoet aan de laatste technische eisen en van een helder all-in-tarief inclusief verzekering. U vliegt met het nieuwste type DJI-drones voorzien van de laatste firmware-updates. Bij ons huurt u altijd een complete set. Ook kunt u diverse accessoires huren en heeft u de keuze uit verschillende payloads.

Veiligheid voor alles! En dus verhuren wij u alleen een drone wanneer u een geldig certificaat heeft. Uiteraard leggen wij onze afspraken vast in een heldere huurovereenkomst.

De drones zijn standaard uitgerust met:

 • 3 sets batterijen (indien meer nodig geen meerprijs)
 • 2 laders
 • Een koffer
 • Een controller met scherm
 • Extra propellers
 • Logboek
 • All-risk verzekering (Eigen risico van € 750,00)

Prijzen: De getoonde prijzen zijn all-in-prijzen voor 1 dag. Van dag 2 t/m 7 krijgt u 50% korting op de getoonde prijs. Wilt u langer dan 7 dagen huren? Dan ontvangt u van ons op basis van uw specifieke wensen of termijn een passende offerte.

Twijfelt u over de juiste drone of wilt u advies? Belt u ons dan op
+31 (0)630303015. Wij helpen u graag de drone te kiezen die optimaal past bij uw wensen en situatie.

 

Alleen het allerbeste is goed genoeg! 

Bij DroneHouse gaan wij in alles voor kwaliteit. Onze keus voor DJI-producten is dan ook een logische. Deze wereldmarktleider in drones heeft absoluut de meest actuele kennis en de beste producten in huis. Als DJI Enterprise-dealer richten wij ons puur en alleen op de zakelijke markt. Door onze jarenlange ervaring, expertise en vele casussen kunnen wij u na het horen van uw specifieke wensen en eisen een drone aanbieden die naadloos aansluit op uw bedrijfsactiviteiten.

Op al onze producten krijgt u de gebruikelijke fabrieksgarantie.

kontaktiere mich

0
  0
  Ihr Einkaufswagen
  Uw winkelwagen is leegTerug naar de website